Advertisement

Φωτια Τωρα Κορινθοσ / Korin8os Megalh Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Dyo Xwria Olonyxtia Maxh : Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας.

Φωτια Τωρα Κορινθοσ / Korin8os Megalh Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Dyo Xwria Olonyxtia Maxh : Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας.. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας στέφανος κολοκούρης μιλώντας στον αντ1 αναφέρθηκε στη φωτιά ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας και κατέκαψε περισσότερα από 55.000 στρέμματα πευκοδάσους. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή καλέντζι. Σε νεότερη επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική υπηρεσία, σε ότι αφορά τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου, μας ανέφεραν: Πλησιάζει σπίτια η μεγάλη φωτιά. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στα εξαμίλια κορινθίας.

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Πλησιάζει σπίτια η μεγάλη φωτιά. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στα εξαμίλια κορινθίας. Συγκεκριμένα, δόθηκε εντολή από τον δήμαρχο κορινθίων να εκκενωθούν ο οικισμός ντράσσα και το μοναστήρι του αγίου θεράποντος. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας.

Korin8os Mainetai H Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Kai Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan 6 Xwria
Korin8os Mainetai H Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Kai Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan 6 Xwria from www.news247.gr
Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου με 8 άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη μήνυμα της πολιτικής προστασίας μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της άνω αλμυρής στην κορινθία. Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους που είναι στο χωρίο ρυτό κορινθίας να απομακρυνθούν άμεσα προς την κάτω αλμυρή. Συγκεκριμένα, δόθηκε εντολή από τον δήμαρχο κορινθίων να εκκενωθούν ο οικισμός ντράσσα και το μοναστήρι του αγίου θεράποντος. Τωρα φωτιά στο στεφανι κορινθίας. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας.

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας στέφανος κολοκούρης μιλώντας στον αντ1 αναφέρθηκε στη φωτιά ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας και κατέκαψε περισσότερα από 55.000 στρέμματα πευκοδάσους. Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προσκληση ο δήμος κορινθίων στα πλαίσια της στήριξης του έργου των. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες κοντά σε σημείο όπου υπάρχει στρατόπεδο. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση. Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου με 8 άνδρες. Έως και την παρασκευή 16 ιουλίου οι αιτήσεις των σωματείων για τις επιχορηγήσεις. Τωρα φωτιά στο στεφανι κορινθίας. Επίσης, εκκενώνεται και το ρυτό κορινθίας, καθώς οι φλόγες φτάνουν απειλητικά στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ή φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, στο σημείο μεταβαίνουν δυνάμεις της π.υ κορίνθου και η εθελοντική ομάδα χιλιομοδίου. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στα εξαμίλια κορινθίας. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ή φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, στο σημείο μεταβαίνουν δυνάμεις της π.υ κορίνθου και η εθελοντική ομάδα χιλιομοδίου. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Εκκενώθηκαν οικισμοί και κατασκήνωση 22.07.2020 | 15:17 φωτιά τώρα κόρινθος: Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή κεχριές της κορίνθου.

Megalh Fwtia Twra Sthn Arxaia Nemea E8nos
Megalh Fwtia Twra Sthn Arxaia Nemea E8nos from www.ethnos.gr
Τωρα φωτιά στο στεφανι κορινθίας. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου με 8 άνδρες. Εκκενώθηκαν οικισμοί και κατασκήνωση 22.07.2020 | 15:17 φωτιά τώρα κόρινθος: Στο σημείο επιχειρούν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο καλέντζι κορινθίας. Πυρκαγιά στο καλέντζι κορινθίας ισχυρός σεισμός τωρα στα ιωάννινα αποστολή σε φίλο Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Στο σημείο επιχειρούν 5 πυροσβέστες με δυο οχήματα, ωστόσο σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας στέφανος κολοκούρης μιλώντας στον αντ1 αναφέρθηκε στη φωτιά ξεκίνησε από το σχίνο κορινθίας και κατέκαψε περισσότερα από 55.000 στρέμματα πευκοδάσους. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου με 8 άνδρες. Συγκεκριμένα, δόθηκε εντολή από τον δήμαρχο κορινθίων να εκκενωθούν ο οικισμός ντράσσα και το μοναστήρι του αγίου θεράποντος. Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους που είναι στο χωρίο ρυτό κορινθίας να απομακρυνθούν άμεσα προς την κάτω αλμυρή. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση. Μια σύλληψη για την φωτιά στο καλέντζι· σε εξέλιξη η πυρκαγιά κόρινθος: Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο καλέντζι κορινθίας. Έως και την παρασκευή 16 ιουλίου οι αιτήσεις των σωματείων για τις επιχορηγήσεις. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Σε νεότερη επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική υπηρεσία, σε ότι αφορά τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου, μας ανέφεραν: Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή κυρά βρύση στην κόρινθο. Εκκενώθηκαν οικισμοί και κατασκήνωση 22.07.2020 | 15:17 φωτιά τώρα κόρινθος:

Φωτια τωρα κορινθοσ μεγάλη φωτιά στις κεχριές: Πυρκαγιά στο καλέντζι κορινθίας ισχυρός σεισμός τωρα στα ιωάννινα αποστολή σε φίλο Προσκληση ο δήμος κορινθίων στα πλαίσια της στήριξης του έργου των. Πλησιάζει σπίτια η μεγάλη φωτιά. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας.

Fwtia Sthn Korin8ia Dyskolh H Nyxta Diaspartes Esties Kai Anazwpyrwseis Cnn Gr
Fwtia Sthn Korin8ia Dyskolh H Nyxta Diaspartes Esties Kai Anazwpyrwseis Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το. Σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Μια σύλληψη για την φωτιά στο καλέντζι· σε εξέλιξη η πυρκαγιά κόρινθος: Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη μήνυμα της πολιτικής προστασίας μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της άνω αλμυρής στην κορινθία. Πλησιάζει σπίτια η μεγάλη φωτιά. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση κοντά στο μοναστήρι της φανερωμένης στο χιλιομόδι κορινθίας. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στο καλέντζι κορινθίας. Εκκενώθηκαν οικισμοί και κατασκήνωση 22.07.2020 | 15:17 φωτιά τώρα κόρινθος:

Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου με 8 άνδρες.

Στην εκκένωση δύο οικισμών του γαλατακίου και του siemens προχώρησαν οι αρχές στις κεχριές κορινθίας. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση. 8 ιουλίου 2019 | 16:28. Τωρα φωτιά στο στεφανι κορινθίας. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική περιοχή στις κεχριές του νομού κορινθίας. Συγκεκριμένα, δόθηκε εντολή από τον δήμαρχο κορινθίων να εκκενωθούν ο οικισμός ντράσσα και το μοναστήρι του αγίου θεράποντος. Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου με 8 άνδρες. Σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή πάτημα στα εξαμίλια κορινθίας. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Στο σημείο επιχειρούν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το. Σύμφωνα με πληροφορίες ή φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, στο σημείο μεταβαίνουν δυνάμεις της π.υ κορίνθου και η εθελοντική ομάδα χιλιομοδίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο κορινθίων, βασίλη νανόπουλο φωτια. Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους που είναι στο χωρίο ρυτό κορινθίας να απομακρυνθούν άμεσα προς την κάτω αλμυρή.

Posting Komentar

0 Komentar